Οι εφαρμογές Master Bet βάζουν το πρακτορείο σου στο κινητό των πελατών σου!

Οι εφαρμογές Master Bet με τη νέα ΔΩΡΕΑΝ λειτουργία Master Bet PRO τώρα επεκτείνονται και στα κινητά των παικτών!

Με το Master Bet PRO ο κάθε πράκτορας δημιουργεί τη mobile app του πρακτορείου του.

Χωρίς επιπλέον κόστος, προσφέρει στους πελάτες του αναβαθμισμένες πληροφορίες για όλα τα παιχνίδια (στατιστικά, αναλύσεις, tips, προγνωστικά κ.α.).
Επιπλέον όμως, μπορεί να μιλάει απευθείας στους πελάτες του και να τους ενημερώνει άμεσα, με μηνύματα μέσα στην εφαρμογή.

Όσο ο πελάτης βρίσκεται στο χώρο του πρακτορείου και συνδεδεμένος στο Wi-Fi του καταστήματος, έχει πρόσβαση σε σημαντικά data γύρω από όλα τα παιχνίδια, τα οποία τον βοηθούν να στοιχηματίζει έξυπνα για να κερδίζει.
Τα κέρδη του πελάτη πολλαπλασιάζονται, η διάθεσή του για παιχνίδι αναπτερώνεται, δημιουργούνται ισχυρά κίνητρα επίσκεψής του στο πρακτορείο και ο χρόνος παραμονής του στον χώρο του πρακτορείου αυξάνεται!
Όταν ο πελάτης απομακρυνθεί από το πρακτορείο, χάνει την πρόσβαση στα δεδομένα!

Ο πράκτορας όμως μέσω του Master Bet PRO, μπορεί να στέλνει μηνύματα στους πελάτες του ακόμα και όταν αυτοί δε θα βρίσκονται στο πρακτορείο!

Έτσι, έχει άμεση επικοινωνία μαζί τους, μεταφέρει νέα και alerts και κρατάει τον πελάτη σε σύνδεση με το πρακτορείο του.

Η λειτουργία Master Bet PRO έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει εξατομίκευση της εφαρμογής όπως π.χ. η προσθήκη της επωνυμίας του πρακτορείου και άλλα. Επιπλέον, ο πελάτης που έχει ήδη συνδεθεί από ένα πρακτορείο, αν φύγει και συνδεθεί σε άλλο που έχει συνδρομή των εφαρμογών  Master Bet, θα βλέπει τα data ανάλογα με τη συνδρομή εκείνου του πρακτορείου, αλλά την επωνυμία και τα μηνύματα πρώτου πράκτορα!

Τώρα μπορείς να επικοινωνείς απευθείας με τους πελάτες σου χωρίς ενοχλητικές παρεμβάσεις

Τώρα μπορείς να κάνεις τη δική σου εμπορική πολιτική γιατί εσύ γνωρίζεις καλύτερα τι ζητάνε οι πελάτες σου

Τώρα το πρακτορείο σου διαφέρει από τον ανταγωνισμό χωρίς να διαφοροποιείται από τις πολιτικές της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Τώρα το πρακτορείο σου γίνεται ΠΙΟ ανταγωνιστικό από το internet

Μην το σκέφτεσαι!

Το Master Bet PRO είναι αυτό που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το δίκτυο των πελατών του ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ πρακτορείου!

FAQ

Επιτρέπεται να βάλω το πρακτορείο μου στην εφαρμογή σας ;

Είναι όπως μια απλή καταχώριση σε ένα ηλεκτρονικό επιχειρηματικό οδηγό όπως το vrisko, ο χρυσός οδηγός κτλ

Τι πληροφορίες έχει η παρουσίαση του πρακτορείου μου;

Το Ψηφιακό σας πρακτορείο μεταφέρει μια πλήρη εικόνα του φυσικού σας πρακτορείου στα κινητά τηλέφωνα των παικτών όπως :

α)  Το λογότυπο σας,

β) Φωτογραφίες του πρακτορείου σας ,

γ) 'Oσα βίντεο θέλετε που παρουσιάζουν τους χώρους του πρακτορείου σας

Ποια στοιχεία επικοινωνίας πρέπει να βάλω ;

α) Την διεύθυνση του πρακτορείου σας (με ένα κλικ εμφανίζονται οδηγίες για την διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει ο παίκτης μέχρι το πρακτορείο σας).

β) Το τηλέφωνο πρακτορείου (ώστε να σας καλούν απευθείας με ένα κλικ)
γ) το e-mail  σας (με ένα κλικ σας στέλνουν mail)

δ) Τα social networks ώστε να μπορούν οι πελάτες σας να τα επισκεφτούν χωρίς την ανάγκη αναζήτησης
ε) Το web site σας ώστε να πάρει επιπλέον πληροφορίες αν χρειαστεί ο πελάτη σας

 

 

Μπορώ να δημιουργήσω μόνος μου, για το ψηφιακό πρακτορείο μου ;

Μπορείτε να μας προωθήσετε τα απαραίτητα στοιχεία του πρακτορείου σας στην αντίστοιχη φόρμα μας. Μετά από επικοινωνία με τον υπεύθυνο του πρακτορείου για τον έλεγχο των στοιχειών, θα δημιουργήσουμε άμεσα το ψηφιακό αντίγραφο του πρακτορείου σας.

Χρειάζομαι ειδικές γνώσεις για να χρησιμοποιώ το ψηφιακό πρακτορείο μου και να ανανεώνω το περιεχόμενο του ;

Όχι δεν χρειάζεστε ειδικές δεξιότητες παρά μόνο να μπορείτε να στείλετε απλά μηνύματα στο  messenger!

Μπορεί να χειρίζεται και άλλος εκτός από έμενα το ψηφιακό πρακτορείο μου ;

Φυσικά και μπορείτε να μας υποδείξετε μέχρι και άλλους 2 χρήστες (πχ υπάλληλους σας) και να τους συνδέσουμε ώστε και αυτοί όπως εσείς να μπορούν να ανανεώνουν από περιεχόμενο του ψηφιακού σας πρακτορείου.

Τι είδους περιεχόμενο εκτός από τις πληροφορίες προβάλει το ψηφιακό πρακτορείο μου στους παίκτες ;

Οι πληροφορίες είναι χωρισμένες σε  3 κατηγορίες :

α) Posts που αφορούν τα νέα του πρακτορείου σας όπως πχ προβολή κερδισμένων δελτίων,  jack pot,  αλλαγές λειτουργίας του πρακτορείου σας , γενικές ειδήσεις και νέα, ανακοίνωσης της ΟΠΑΠ κτλ!
β) Event ώστε να μπορείτε να δημοσιεύεται κάποια ξεχωριστή στιγμή στο πρακτορείο σας πχ πρόσκληση για την παρακολούθηση ενός αγώνα , υπενθύμιση τελευταίας διορίας κατάθεσης για ένα  jack pot  κτλ
γ) Προγνωστικά και προτάσεις για στοιχηματικά γεγονότα που σκοπό έχουν να βοηθήσουν το παιχνίδι των πελατών σας

Πως τα ανεβάζω, υπάρχει χρονικός και ποσοτικός περιορισμός, πότε θα εμφανίζονται στους παίκτες μου ;

Για να ανεβάσετε μια ανάρτηση χρειάζεται μόνο να στείλετε τις εικόνες και κείμενα που θέλετε όπως σας τα ζητά το PROothisi Robot Messenger μας.  Μπορείτε να ανεβάζετε όποτε θέλετε, όσες αναρτήσεις θέλετε και από όπου και αν βρίσκεστε. Η αναρτήσεις σας θα είναι στο κινητό του παίκτη σας ΑΜΕΣΑ στα επόμενα δευτερόλεπτα.

Μπορώ να κατεβάζω μια ανάρτηση μου, και αν ναι πως ;

Μπορείτε να κατεβάζετε όποια ανάρτηση θέλετε την στιγμή που την θέλετε και αυτή θα αφαιρείται από τα κινητά των παικτών σας άμεσα. Με το ίδιο τρόπο που ανεβάζετε με το PROothisi Robot Messenger αν επιλέξετε το “Διαγραφή” και επιλέξετε μια ανάρτηση κάθε φορά από τις τελευταίες 10  που θα σας εμφανιστούν!

Μπορώ να μοιράζω τις αναρτήσεις μου και σε άλλους ώστε να τι βλέπουν π.χ παίκτες τις επιλογής μου ;

Σε κάθε ανάρτηση υπάρχει το εικονίδιο “Μοιράσου το”  με το οποίο θα σου δώσει την δυνατότητα να στείλεις την ανάρτηση σου με όποια εφαρμογή - τρόπο θέλεις  πχ  με sms , viber, e-mail, facebok messenger, facebook, instagram κτλ.

Ποιες πληροφορίες εκτός απο αυτές που ανεβάζω εγώ προσφέρει η εφαρμογή στους παίκτες ;

Στατιστικά και πληροφορίες που αφορούν :
α) την συμμεταφορά του ΚΙΝΟ  και των υπολοίπων  παιχνιδιών (στατιστικά κληρώσεων, εξέλιξη κερδών, συγκρίσεις κτλ). Οι πληροφορίες ανανεώνονται αυτόματα  σε πραγματικό χρόνο (λεπτο προς λεπτό).
β) Δεδομένα που αφορούν στο Πάμε Στοίχημα που προσφέρονται στο πρακτορείο  εντός πρακτορείων όπως αποτελέσματα, αποδόσεις κουπονιού και οι αλλαγές, live score, αλλαγές κατάστασης, και εκτός κουπονιού παιχνίδια κτλ

Οι πληροφορίες αυτές είναι διαθέσιμες στο κάθε πελάτη που έχει την εφαρμογή ;

Όχι, οι πληροφορίες, τα δεδομένα και τα στατιστικά είναι διαθέσιμα μόνο όταν ο παίκτης ανοίξει την εφαρμογή και συνδεθεί με το Wifi του πρακτορείου σας. Όταν αυτό αποσυνδεθεί δηλαδή αποχωρίσει από το πρακτορείο σας τότε η παροχή των πληροφοριών θα σταματήσει.
Τα δεδομένα και οι πληροφορίες είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να ανανεώνουν το ενδιαφέρον του παίκτη και να τον βοηθούν να παίξει εξυπνότερα!

Όταν ο παίκτης βρίσκεται εκτός του πρακτορείου μου ή και σε άλλο ποιες πληροφορίες έχει στο κινητό του? Πως θα βλέπει τα μηνύματα μου και τις αναρτήσεις μου ;

Όταν ο παίκτης χρήστης βρίσκεται οπουδήποτε αλλού (εκτός από άλλο πρακτορείο το οποίο είναι συνδεδεμένο με το δίκτυο Master Bet)  θα βλέπει μόνο  βασικές πληροφορίες αλλά και τα μηνύματα - αναρτήσεις του πρακτορείου σας εκτός από τα προγνωστικά σας τα οποία είναι διαθέσιμα μόνο μέσα στο πρακτορείο σας!

Οδηγίες

Σύνδεσε το κινητό του πελάτη σου στο Wi-Fi του πρακτορείου σου.

Πρότεινέ του να μπει στο pro.masterbet.gr και να δεχθεί την προσθήκη συντόμευσης στο κινητό του.

Αυτό είναι!

  • Ο παίκτης αποκτά πρόσβαση στα εξελιγμένα στατιστικά μόνο όσο βρίσκεται στο πρακτορείο σου και είναι συνδεδεμένος στο Wi-Fi σου.
  • Ο παίκτης θα βλέπει στο κινητό του την επωνυμία σου και θα δέχεται τα δικά σου μηνύματα, ακόμα και όταν θα βρίσκεται εκτός πρακτορείου!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

  1. Οι πληροφορίες, τα tips, τα εξελιγμένα στατιστικά, οι έξυπνοι αλγόριθμοι είναι κάποια από τα βοηθήματα που το πρακτορείο σου παρέχει στον παίκτη, με σκοπό να τον βοηθά να κερδίζει. Η υπηρεσία Master Bet PRO παρέχεται από το πρακτορείο σου και μόνο όσο ο παίκτης είναι μέσα σε αυτό. Όταν απομακρυνθεί και χάσει τη σύνδεση με το Wi-Fi του πρακτορείου σου, τότε δεν έχει πια πρόσβαση στα κρίσιμα και ουσιαστικά βοηθήματα.
  2. Όταν ο παίκτης του πρακτορείου σου βρεθεί σε άλλο πρακτορείο του δικτυού Master Bet, τότε βλέπει αυτά που του παρέχει η συνδρομή εκείνου του πράκτορα αλλά τη δική σου επωνυμία και συνεχίζει να παίρνει τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ μηνύματα!
  3. ΔΕΝ απαιτείται εγκατάσταση (download) στο κινητό του πελάτη σου παρά μόνο η προσθήκη ενός εικονιδίου συντόμευσης στην αρχική οθόνη του κινητού του.
  4. Η λειτουργία Master Bet Pro παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ στους συνδρομητές των εφαρμογών μας και θα "ανοίξει" σταδιακά ανάλογα και με τις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος ώστε να κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.
  5. Όποιος παίκτης - πελάτης "εγγράφεται" στο πρακτορείο σου, δεν έχει την δυνατότητα να αλλάξει πρακτορείο και αποτελεί ένα ακόμα μέλος στο δικό σου club πελατών!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

Ενδιαφέρομαι για:

Αποδέχομαι τους Όρους χρήσης.