Οι εφαρμογές Master Bet βάζουν το πρακτορείο σου στο κινητό των πελατών σου!

Οι εφαρμογές Master Bet με τη νέα ΔΩΡΕΑΝ λειτουργία Master Bet PRO τώρα επεκτείνονται και στα κινητά των παικτών!

Με το Master Bet PRO ο κάθε πράκτορας δημιουργεί τη mobile app του πρακτορείου του.

Χωρίς επιπλέον κόστος, προσφέρει στους πελάτες του αναβαθμισμένες πληροφορίες για όλα τα παιχνίδια (στατιστικά, αναλύσεις, tips, προγνωστικά κ.α.).
Επιπλέον όμως, μπορεί να μιλάει απευθείας στους πελάτες του και να τους ενημερώνει άμεσα, με μηνύματα μέσα στην εφαρμογή.

Όσο ο πελάτης βρίσκεται στο χώρο του πρακτορείου και συνδεδεμένος στο Wi-Fi του καταστήματος, έχει πρόσβαση σε σημαντικά data γύρω από όλα τα παιχνίδια, τα οποία τον βοηθούν να στοιχηματίζει έξυπνα για να κερδίζει.
Τα κέρδη του πελάτη πολλαπλασιάζονται, η διάθεσή του για παιχνίδι αναπτερώνεται, δημιουργούνται ισχυρά κίνητρα επίσκεψής του στο πρακτορείο και ο χρόνος παραμονής του στον χώρο του πρακτορείου αυξάνεται!
Όταν ο πελάτης απομακρυνθεί από το πρακτορείο, χάνει την πρόσβαση στα δεδομένα!

Ο πράκτορας όμως μέσω του Master Bet PRO, μπορεί να στέλνει μηνύματα στους πελάτες του ακόμα και όταν αυτοί δε θα βρίσκονται στο πρακτορείο!

Έτσι, έχει άμεση επικοινωνία μαζί τους, μεταφέρει νέα και alerts και κρατάει τον πελάτη σε σύνδεση με το πρακτορείο του.

Η λειτουργία Master Bet PRO έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει εξατομίκευση της εφαρμογής όπως π.χ. η προσθήκη της επωνυμίας του πρακτορείου και άλλα. Επιπλέον, ο πελάτης που έχει ήδη συνδεθεί από ένα πρακτορείο, αν φύγει και συνδεθεί σε άλλο που έχει συνδρομή των εφαρμογών  Master Bet, θα βλέπει τα data ανάλογα με τη συνδρομή εκείνου του πρακτορείου, αλλά την επωνυμία και τα μηνύματα πρώτου πράκτορα!

Τώρα μπορείς να επικοινωνείς απευθείας με τους πελάτες σου χωρίς ενοχλητικές παρεμβάσεις

Τώρα μπορείς να κάνεις τη δική σου εμπορική πολιτική γιατί εσύ γνωρίζεις καλύτερα τι ζητάνε οι πελάτες σου

Τώρα το πρακτορείο σου διαφέρει από τον ανταγωνισμό χωρίς να διαφοροποιείται από τις πολιτικές της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Τώρα το πρακτορείο σου γίνεται ΠΙΟ ανταγωνιστικό από το internet

Μην το σκέφτεσαι!

Το Master Bet PRO είναι αυτό που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το δίκτυο των πελατών του ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ πρακτορείου!

Οδηγίες

Σύνδεσε το κινητό του πελάτη σου στο Wi-Fi του πρακτορείου σου.

Πρότεινέ του να μπει στο pro.masterbet.gr και να δεχθεί την προσθήκη συντόμευσης στο κινητό του.

Αυτό είναι!

  • Ο παίκτης αποκτά πρόσβαση στα εξελιγμένα στατιστικά μόνο όσο βρίσκεται στο πρακτορείο σου και είναι συνδεδεμένος στο Wi-Fi σου.
  • Ο παίκτης θα βλέπει στο κινητό του την επωνυμία σου και θα δέχεται τα δικά σου μηνύματα, ακόμα και όταν θα βρίσκεται εκτός πρακτορείου!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

  1. Οι πληροφορίες, τα tips, τα εξελιγμένα στατιστικά, οι έξυπνοι αλγόριθμοι είναι κάποια από τα βοηθήματα που το πρακτορείο σου παρέχει στον παίκτη, με σκοπό να τον βοηθά να κερδίζει. Η υπηρεσία Master Bet PRO παρέχεται από το πρακτορείο σου και μόνο όσο ο παίκτης είναι μέσα σε αυτό. Όταν απομακρυνθεί και χάσει τη σύνδεση με το Wi-Fi του πρακτορείου σου, τότε δεν έχει πια πρόσβαση στα κρίσιμα και ουσιαστικά βοηθήματα.
  2. Όταν ο παίκτης του πρακτορείου σου βρεθεί σε άλλο πρακτορείο του δικτυού Master Bet, τότε βλέπει αυτά που του παρέχει η συνδρομή εκείνου του πράκτορα αλλά τη δική σου επωνυμία και συνεχίζει να παίρνει τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ μηνύματα!
  3. ΔΕΝ απαιτείται εγκατάσταση (download) στο κινητό του πελάτη σου παρά μόνο η προσθήκη ενός εικονιδίου συντόμευσης στην αρχική οθόνη του κινητού του.
  4. Η λειτουργία Master Bet Pro παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ στους συνδρομητές των εφαρμογών μας και θα "ανοίξει" σταδιακά ανάλογα και με τις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος ώστε να κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.
  5. Όποιος παίκτης - πελάτης "εγγράφεται" στο πρακτορείο σου, δεν έχει την δυνατότητα να αλλάξει πρακτορείο και αποτελεί ένα ακόμα μέλος στο δικό σου club πελατών!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

Επιθυμώ να:

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση της λειτουργίας Master Bet PRO, είναι η ύπαρξη ή εγκατάσταση ενός Master Box στο πρακτορείο σας.

Ενδιαφέρομαι για:

Αποδέχομαι τους Όρους χρήσης.