Δείτε την mobile εφαρμογή μας και μπείτε και εσείς στο παιχνίδι

PROothisi & Master Box

Προβάλλετε ΤΩΡΑ τις εφαρμογές μας στην τηλεόρασή σας, χωρίς τη χρήση Η/Υ. Το μοναδικό και πρωτοποριακό Master Box , έρχεται να αντικαταστήσει τον υπολογιστή, αφού αποτελεί ένα αυτόνομο σύστημα προβολής στοχευμένων πληροφοριών που βρίσκονται στο διαδίκτυο.

Κατεβάστε αναλυτικές οδηγίες χρήσης της πλατφόρμας "PROώθηση"

Τι είναι το Master Box;

Ένας μίνι υπολογιστής, που χωρίς κανένα άλλο πρόσθετο εξοπλισμό, προβάλλει στην οθόνη της tv τις πληροφορίες για τις οποίες έχει προγραμματιστεί. Και αυτό χωρίς να απαιτείται η χρήση πληκτρολογίου, ποντικιού ή οθόνης Η/Υ, αφού είναι εντελώς αυτόνομο. Το Master Box που συνδέεται στην τηλεόραση, προβάλλει μέσω HDMI την οθόνη πληροφοριών ανάλογα με τον σχεδιασμό που έχει γίνει από το χρήστη.

Εύκολα και γρήγορα σε οποιαδήποτε οθόνη TV

Τοποθετείται εύκολα και γρήγορα σε οποιαδήποτε οθόνη TV. Χάρη στο μικρό του μέγεθος, συνδέεται άμεσα στο πίσω μέρος της τηλεόρασης χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα με περιττές καλωδιώσεις.

Αυτόματη λειτουργία &
απομακρυσμένος έλεγχος

Πώς Λειτουργεί;

Η συσκευή προβάλει αυτόματα το περιεχόμενο (playlist) που της έχει ανατεθεί. O προγραμματισμός και η ανάθεση του περιεχομένου αλλά και ο έλεγχος της λειτουργίας του Master Box γίνεται σε πραγματικό χρόνο, απομακρυσμένα από οπουδήποτε και από οποιοδήποτε PC έχει σύνδεση με το διαδίκτυο.

Ευελιξία

Εύκολα και γρήγορα σε οποιαδήποτε οθόνη TV.

Τέλεια εικόνα

Άριστη ποιότητα εικόνας, με απευθείας σύνδεση HDMI.

Αυτόματη λειτουργία

Ένα εντελώς αυτόματο σύστημα χωρίς παρέμβαση από εξωτερικό χρήστη.

Χαμηλό κόστος

Δεν απαιτείται πρόσθετος εξοπλισμός ή παρουσία τεχνικού.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το Master Box χρησιμοποιεί τη σύνδεση Internet που διαθέτετε στο πρακτορείο σας προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στις υπηρεσίες της Master Bet.Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεσή σας (πχ παλιό router, συχνές αποσυνδέσεις), αυτά θα επηρεάσουν αρνητικά τη λειτουργία του Master Box.

Η αποστολή του Master Box γίνεται με την εταιρεία ACS Courier και τα έξοδα αποστολής ανέρχονται από 4,99 ευρώ (+ΦΠΑ).