Δείτε την mobile εφαρμογή μας και μπείτε και εσείς στο παιχνίδι

Τηλεδιάσκεψη με Πράκτορες
Θέμα: Πώς το Πρακτορείο μου θα κερδίζει παίκτες από το ίντερνετ

ΠΟΤΕ;

Δευτέρα, 1/11/2021
Ώρα: 15:00
Ώρα προσέλευσης: 14:30

ΠΟΥ;

Εξ αποστάσεως
μέσω Zoom
(Θα σας σταλεί ο σύνδεσμος μέσω sms)

Ο χώρος των τυχερών παιχνιδιών έχει αλλάξει δραματικά την τελευταία τριετία.

Το παιχνίδι στο ίντερνετ απορροφά διαρκώς παίκτες και κυρίως τους νέους.

Τα πρακτορεία από την άλλη έχουν κάνει μεγάλες επενδύσεις τόσο στους χώρους όσο και στον εξοπλισμό τους!

Ωστόσο χάνουν καθημερινά πελάτες από τους ανταγωνιστές τους στο ίντερνετ! Τι πρέπει να κάνουν όχι μόνο για συγκρατήσουν αλλά και να κερδίσουν τους νέους παίκτες τα πρακτορεία από τους ανταγωνιστές τους στο ίντερνετ;

Στην τηλεδιάσκεψη  θα αναλυθεί  η στρατηγική, ο τρόπος, τα μέσα, το κόστος, με πρακτικά παραδείγματα ώστε ο κάθε πράκτορας να μπορεί στο τέλος να δοκιμάσει την νέα προσέγγιση και να δει άμεσα τα πρώτα αποτελέσματα στο δικό του πρακτορείο.

Θα υπάρχει αρκετός χρόνος για ερωτήσεις και συζήτηση!
Την παρουσίαση θα κάνει ο κ. Παναγιώτης Ντόμαλης!

Ο Παναγιώτης Ντόμαλης ήταν για 27 χρόνια πράκτορας τριών εταιρικών πρακτορείων ( το πρώτο franchise στα πρακτορεία  (https://franchiseportal.gr/el/franchisors/629 ), είναι ο δημιουργός των εφαρμογών  Master Bet  που προσφέρουν τις πρωτοποριακές τους υπηρεσίες για μια 10ετία μέχρι και σήμερα !

Ο Παναγιώτης Ντόμαλης υπήρξε εκπρόσωπών του κλάδου για πάνω από 15 χρόνια έχοντας την αποδοχή και την καταξίωση από χιλιάδες πράκτορες μιας και είναι γνώστης των προβλημάτων αλλά και των πλεονεκτημάτων των πρακτορείων!

Στους συμμετέχοντες πράκτορες που παρακολούθησαν όλη την τηλεδιάσκεψη θα δοθεί δώρο το πλήρες πακέτο όλων των εφαρμογών της Master Bet για ένα μήνα!

Για την συμμετοχή σας στην τηλεδιάσκεψη που είναι ΔΩΡΕΑΝ, πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωση ενδιαφέροντος ώστε μετά τον απαραίτητο έλεγχο να σας αποσταλούν τα στοιχεία εισόδου  (user & password) στην τηλεδιάσκεψη.

Η τηλεδιάσκεψη θα γίνει με zoom χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποιο πρόγραμμα και η εγγραφή σας πρέπει να γίνει έως την Παρασκευή 29/10/2021